Hippocampus leefstijl coaching

Samen op weg naar een gezondere leefstijlDe praktijk

Onze huidige maatschappij is druk, drukker, drukst. Weinig ruimte voor het individu tenzij je die zelf bewust creëert. Altijd maar rennen naar het volgende zonder echt te voelen hoe het met jou gaat. En eten, ja dat moeten we ook nog. Hoe beïnvloedt jouw leefstijl jou? 

In mijn praktijk ga je onder mijn begeleiding en coaching, onderzoek doen naar manieren waarop jij je beter gaat voelen. Jij stelt de doelen en samen werken we naar een realisatie van deze doelen toe. Je kunt hier denken aan het verliezen van gewicht, iets wat je misschien al vaak hebt geprobeerd, maar je kunt ook denken aan manieren om je beter in je vel te gaan voel of om je fitter te gaan voelen. 

Ik maak de overstap vanuit de wetenschap naar deze kleinschalige praktijk omdat ik graag mensen wil helpen op een directe, individuele manier, waarbij we op korte termijn al resultaten gaan boeken. Samen gaan voor jouw langdurige gedragsverandering, dat is het doel. Doe je mee?! 

Het is mijn visie dat elk mens zijn leven moet kunnen leven zoals hij of zij dat zelf wil. Ik draag dan ook graag hieraan mijn steentje bij.